Билети за ДКТ „К. Величков“ – Пазарджик

 

Скъпи приятели, включването на ДКТ „Константин Величков“ – Пазарджик в нашата система е вече факт и с удоволствие Ви съобщаваме, че може да купувате билети онлайн за театъра през нашият сайт Theater.BG.

Всеки от Вас има възможността бързо и лесно да закупи своя билет, да го отпечати сам или да се възползва от опцията ни за доставка на билети до адрес с наложен платеж. Също така, на Theater.BG може да следите актуалните новини от театъра относно премиери, актьори, турнета, събития, гостуващи спектакли и други.

ДКТ Константин Величков

ДКТ Константин Величков

ДКТ „Константин Величков“ – Пазарджик е репертоарен театър с постоянна трупа от драматични и куклени актьори. Работи в един от средно големите областни градове на България (71 195 жители). Стремежът им е ходенето на театър да стане не само привичка, но и духовна потребност за техните зрители. Репертоарът му включва заглавия от световната класика, от класическото българско литературно наследство, от съвременната чуждестранна и родна драматургия. Стреми се спектаклите му да съчетават дълбоко смисленото изкуство със забавното, да избягва крайностите както на примитивно-лековатото, така и на скучната дидактика. Освен на собствените си сцени, играят представленията си в по-големи градове като София и Пловдив и в по-малки селища в пазарджишка област и страната.

 

Програмата на театъра може да намерите тук: ДКТ „Константин Величков“ – Пазарджик

28.8.2018
 

Коментарите са затворени.