Билети за фестивала „Звездите на театъра“

Скъпи приятели, с удоволствие искаме да Ви съобщим, че скоро през Theater.BG ще може да закупите онлайн билети за театралния фестивал „Звездите на театъра“.

За поредна година Разлог ще бъде домакин на фестивала „Звездите на театъра“. В рамките на няколко дни градът ще се превърне в център на театралното изкуство и актьорското майсторство. Театралния фестивал ще се състои в периода от 24 до 28 юни. В програмата са включени пет успешни спектакъла, които ще бъдат поставени на Голямата сцена на Народно читалище „15.09.1903-1909“.

На 24 юни Театър „БОНИНИ“ ще представи „Нашата голяма френска сватба“, реж. Асен Блатечки. На 25 юни на сцената ще излезне Захари Бахаров със спекракъла „Чамкория“, Театър 199 „Валентин Стойчев“, реж. Явор Гърдев, а на 26 юни Сатиричния театър ще представи „Джина и Фидел“- постановка на Жолт Пожгаи. На 27 юни МГТ „Зад канала“ ще излезне на сцената с най-новия си спектакъл „Зимата на нашето недеволство“, реж. Бина Харалампиева. През последния ден – 28 юни, Драматичен театър „Иван Радоев“, град Плевен, ще представи една от най-ярките сатиричени комедии на Станислав Стратиев – „Рейс“, реж. Здравко Митков.

Организатори на театралния фестивал са „Нона Попарт“ и Община Разлог. Всички спектакли ще бъдат с начален час 20:00 часа.

4.5.2018
 

Коментарите са затворени.