Орлин Горанов и Мариан Бачев в мюзикъл

 

На 27 септември от 19:00 часа в ДТ „Йордан Йовков“ добричката публика ще има възможността да се наслади на премиерния за България мюзикъл „Да пееш под дъжда“.

 

На сцената на театъра ще излязат талантливите солисти Орлин Горанов, Мариан Бачев, Миглена Стоева, Анелия Мънгарова, Лилия Илиева и Сребрина Соколова. Режисьор на спектакъла е Борис Панкин, диригент е Страцимир Павлов, хореографията е дело на Боряна Сечанова и Мариана Крънчева, а сценографията и костюмите на Иван Токаджиев и Анна-Мария Токаджиева.

 

„Да пееш под дъжда“ е определян от професионалисти и публиката като най-великия мюзикъл на всички времена. От месец май 2017 година се появява и сценичната адаптация на спектакъла, отново дело на легендите Бети Комдън и Адолф Грийн – създатели и на филмовия сценарий и носители на “Оскар” за него. Всяка сцена в мюзикъла е поднесена по великолепен и цветен начин, забавните ситуации са оригинални, а диалогът – остроумен и динамичен. „Да пееш под дъжда“ е един красив полет в златните води на американския музикален театър.

Може да видите откъси от мюзикъла тук: Да пееш под дъжда

 

15.8.2018
 

Добави коментар