Билети за ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен

 

Скъпи приятели, с удоволствие Ви съобщаваме, че вече може да купувате билети онлайн за Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен през сайта ни Theater.BG.

Всеки от Вас има възможността бързо и лесно да закупи своя билет, да го отпечати сам или да се възползва от новата ни опция за доставка на билети до адрес с наложен платеж. Освен това, на Theater.BG  може да следите актуалните новини от театъра относно премиери, турнета, събития, гостуващи спектакли и други.

ДКТ "Иван Радоев" - Плевен

ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен

Като професионален театър Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ съществува от 1919 година. Разполага със собствена трупа от 26 актьори и трима режисьори. От 1998 година е открит куклен отдел, продължител на несъществуващия вече Плевенски държавен куклен театър. Под патронажа на театъра работи Младежката театрална студия.

Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ поема ангажимента за създаване на професионално театрално изкуство за всички възрастови аудитории. Театърът акцентира върху разширяване на вече познатите театрални хоризонти и предприема рискове, поставяйки текстове за театър за първи път, давайки ход на нови драматургични и режисьорски естетики.

 

 

30.5.2018
 

Добави коментар