Премиера в Нов театър НДК

 

След премиерата на моноспектакъла „Страсти Илиеви“ на Иван Рангелов, Нов театър НДК е подготвил за своята публика още един нов спектакъл. Предколедно, на 20 декември от 19:30 часа, на сцената ще излезе Кирил Михов в най-новия моноспектакъл от репертоара на театъра „Пикльото“. Автор на пиесата е Калин Илиев, а режисьор е Бойко Илиев.

Зрителите ще станат свидетели на една история за нощен пазач, който пази склад за самочувствие. За да не заспи, е поканил тайнствена любовница. Появява се и Крадеца, приема фантастични, одиозни превъплъщения. Битките между Пазача и Крадеца са една от друга по-ожесточени и невероятни. В края на краищата – има ли Пазач, Крадец, любовница, склад за самочувствие? Или един самотник живее измислен живот, в който единствената „реалност” до него е самият Бог? .

“Пикльото“ е един драматургичен текст, който има своето много сериозно разпространение и по света, така че правим опит за актуализиране на тази драматургия“, споделя режисьорът Бойко Илиев.

Премиерата на „Пикльото“ ще се състои на 20 декември от 19:30 часа, а следващата дата, на която ще можете да видите спектакъла е 23 декември също от 19:30 часа.

30.11.2018
 

Добави коментар