Идеалният мъж
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди6 Звезди (1 оценки, средно: 5,00 от възможни 6)
Loading...
Автор:

Оскар Уайлд
Режисьор:

Тиери Аркур
С участието на:

Биляна Петринска, Владимир Карамазов, Жорета Николова, Иван Юруков, Луиза Григорова, Мария Каварджикова, Милена Атанасова, Сава Драгунчев, Стоян Алексиев, Стоян Пепеланов, Теодора Духовникова, Юлиан Вергов
Сценография:
Елена Иванова
Костюми:
Елена Иванова
Хореография:
Анна Пампулова
Музика:
Румен Цонев
Превод:
Красимира Тодорова
Фотограф:
Божидар Марков
Продължителност:
2 час(а) 40 минути

Животът е прекалено важен, за да говорим сериозно за него, обичал да казва с присъщото си остроумие Оскар Уайлд. А как стои въпросът с идеала? С идеала за живот. С идеала на мъжа, с идеала на жената.

Във великолепната си комедия „Идеалният мъж” Оскар Уайлд заплита сложна интрига от изнудване, бляскаво настояще и тъмно минало, приятелство и любов, вярност и предателство, за да докаже, че истината рядко е чиста и никога проста. Всички в английското висше общество са убедени, че сър Робър Чилтърн е образец за почтеност, идеалният съпруг и идеалният мъж. Но обстоятелствата изпречват на пътя му красивата мисис Чийвли, която по най-очарователен начин иска от него да извърши доста неочарователни неща. „Идеалният мъж представя всичко това и още много забавни интриги и комични ситуации с блестящ хумор и много проницание.

2 Коментара

Добави коментар