Тя, той и още двама-трима
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди6 Звезди (42 оценки, средно: 3,95 от възможни 6)
Loading...
Жанр:

Комедия
Автор:

Ж. Пожгай
Режисьор:

Богдан Петканин
С участието на:

Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев

 

Комедията „Тя, той и още двама-трима” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие.

„Смъртоносният секстет” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е.

Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

Участват

1 Коментар
  • maridja

    По принцип съм позитивно настроен човек и винаги търся хубавото, но като цяло останах с усещане за загубено време от тази постановка. Плосък хумор, пресилена игра и скучни сцени основно. Според мен тази постановка подценява нивото на публиката и такива известни актьори биха могли да участват в нещо по-смислено и забавно.

Добави коментар