„Черна комедия“ в Хасково

 

През последния месец на годината, Театър „Българска армия“ ще гостува в Хасково с хитовия си спектакъл „Черна комедия“ от Питър Шафър. Пиесата ще се изиграе на 18 декември от 19 часа в голямата зала на Драматично куклен театър „Иван Димов“ – Хасково.

Режисьор на комедията е Иван Урумов, сценографията е на Красимир Вълканов, костюмите са дело на Мария Диманова, а музиката е на Добрин Векилов – Дони. На сцената ще излязат актьорите Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов, Владислав Виолинов, Евелин Костова и Моньо Монев.

 

Черна комедия

Черна комедия

“Черна комедия“ е считана за една от най-смешните комедии, създадени през втората половина на 20 век. Още с първата си премиера в Националния театър в Лондон през 1965 година, спектакълът се превръща в истински хит, а бързо след това печели и публиката по целия свят. Съвсем скоро и хасковската публика ще може да се наслади и да се забавлява с щурата и вълнуваща история на пиесата.

Режисьорът Иван Урумов споделя: „Пиесата „Черна комедия” е изключителен образец. В такава комедия се изисква особен вид концентрация, изобретателност и много добри актьори, каквито със сигурност ще видите…“

 

Билетите за спектакъла са пуснати в продажба!

19.11.2018
 

Коментарите са затворени.