Шест премиери в Пазарджик наесен

 

В началото на новия сезон през септември, Драматично-куклен театър „Константин Величков“ – Пазарджик ще зарадва своите почитатели с един куп премиери за деца и възрастни. Зрителите ще могат да гледат представленията както на пазарджишка сцена, така и на сцените на софийски театри.

 

Премиери в Пазарджик

Премиери в Пазарджик

Сезонът на изненадите ще започне през средата на септември със спектакъла „Как се търси нов съпруг“ от драматурга Миро Гавран и режисьор Александър Илиндеров. През октомври Асен Блатечки отново ще е режисьор, този път на комедията „Лейтенантът от Инишмор“ от Мартин Макдона. Тук главната роля е възложена на Явор Бахаров. Също през октомври, за пръв път ще се изиграе спектакълът „Котка върху горещ ламаринен покрив“ от Тенеси Уилямс. Режисурата е на Бойко Илиев.

Театър „Константин Величков“ е подготвил изненади и за най-малките зрители. През септември „Пинокио“ от Карло Колоди ще се качи на сцената под режисурата на Бисерка Колевска. През следващия месец Леонард Капон ще постави „Вълшебното магазинче“ по текстовете на Доналд Бисет, а през ноември на сцената на театъра ще излезне спектакълът „Шестте пингвинчета“ по текст на Борис Априлов.

Желаем успех на целия творчески екип!

5.7.2018
 

Добави коментар