7Д Сървисис ООД

Кои сме ние и как започна всичко?

Ние сме група компютърни специалисти от България, обичащи предизвикателствата. Екипът ни има зад гърба си повече от 100 г. сумарен стаж в разработката на иновативни автоматизирани системи за управление и контрол на всдякакви процеси – от контрол и управление на бизнес процеси, GPS контрол на автомобилни паркове, интернет разплащателни системи и системи за сигурност и стигнем до билетоиздаващ софтуер за различни по мащаб сценични организации.

Що се касае до проекта ни Theater.BG, всичко започна в далечната 1998 г., когато беше началото на дългогодишната ни съвместна работа с Народен театър Иван Вазов в София. Първоначално това беше само техническа поддръжка и доставка на наличния хардуер и софтуер. С годините системите се развиваха, дълбоко в ежедневието ни навлезе интернет и при една от срещите ни стана ясно, че театрите в България имат нужда от билетоиздаващ софтуер за целите на дейността им, който да е проектиран и изграден изцяло въз основа нуждите и спецификата на дейността им. Стана ясно, че нито една от наличните на пазара алтернативи не покриват изцяло нуждите им. Така започна живота си един проект, изцяло ориентиран към театрите и тяхната дейност – в началото Скена 1.0, а по-късно напълно обновената версия Ticket7d. През годините бяха направени много подобрения и бяха реализирани много нови функционалности, за да достигне Ticket7d до това, което е той в момента – модерна облачна услуга за билетоиздаване и организиране на дейноста на театри и други сценични организации, както и свободни артисти. Услуга, достъпна 24/7 от всяка точка на земното кълбо, имаща интернет свързаност. Сега вече всеки продуцент може да следи продажбите си по всяко време и място, от мобилния си телефон или всяко друго устройство снабдено с браузър и интернет свързаност, по време на бизнес срещи, да организира резервации и групови посещения с един клик по всяко време, без да е необходимо да се свързва по телефона с организатори и т.н. Всеки организатор може да промотира представленията на място при клиента с реалното състояние на залата, давайки му възмножност за избор на конкретни места и моментална продажба.

Theater.BG  е само един модул от цялостната система на Ticket7d. Това е потребителски ориентиран театрален уеб портал, в който всички любители на театъра могат да се информират за новостите, текущите програми на любимите си театри, да си закупят билети, да коментират любимите си постановки. Сайтът е изграден в съответствие с всички технологични иновации, като дава възможност на потребителите да се информират за даден спектакъл, преди да си закупят билети за него, в това число да прочетат какви са отзивите в пресата, какво мислят другите потребители, които вече са го гледали, да гледат трейлър на спектакъла, ако такъв е наличен, и не на последно място сами да дадат оценка и да коментират, както дадена постановка, така и отделен актьор, участващ в нея.

7Д Сървисис ООД - Фирмена информация
Фирмена информация
7Д Сървисис ООД

ЕИК/ПИК: 200598927

ДДС: BG200598927

Дата на учредяване: 05.02.2009 г. / София

Адрес за кореспонденция: БЪЛГАРИЯ, 1582 СОФИЯ, ж.к. Дружба 2, ПК 29

Предмет на дейност: Изработка и техническа поддръжка на уеб базирани технологии и решения, в това число онлайн системи за продажба на билети за театър и други събития. Онлайн продажба на билети за театър.Код КИД: 62.03

Управители (МОЛ): Веселин Спасов

Капитал (100% внесен): 5000 лв.

Банкова информация
Банкова информация
БАНКОВА ИНФОРМАЦИЯ

Към момента 7Д Сървисис ООД оперира със следните банкови сметки:

Банка: Първа инвестиционна банка

Титуляр: 7Д Сървисис ООД

IBAN: BG64FINV91501003829082

BIC: FINVBGSF

Валута: Лева / BGN

Телефон на банката: +359 2 818 0006

Банка: Райфайзен банк

Титуляр: 7Д Сървисис ООД

IBAN: BG42RZBB91551002132991

BIC: RZBBBGSF

Валута: Лева / BGN

Телефон на банката: +359 2 962 4102