Theater.BG - Билети за театър
Продавай билети в Theater.BG
Искате да продавате билети в мрежата на Theater.BG

Какво предлагаме ние?

Ако Вие сте представител на театър, кино, читалище или друга културна организация, обединение, театрална трупа и т.н. и се интересувате как бихте могли да продавате билети за Вашата продукция на страниците на сайта ни, то следващия текст е за Вас.

Theater.BG е един от най-старите и най-успешни сайтове за онлайн продажба на билети за театър в България. Многогодишния ни опит с най-успешните театри в страната, сред които Народен Театър „Иван Вазов“, Държавен Музикален Театър, Младежки театър „Николай Бинев“, Театър Възраждане, Театър „Сълза и Смях“, както и множество театри в страната, ни дава увереността да твърдим, че можем да Ви предложим най-много. С течение на времето от сайта ни са се възползвали над 100 000 любители на театъра. Нашата цел е не да ги заливаме с огромно количество информация, в която да не могат да се ориентират, а да им предоставим възможност лесно и бързо да закупят билети за театър, без излишна загуба на време. Максимално опростено и лесно.

Макар да не е задължително, в повечето случай, заедно с представянето на Вашата продукция на страниците на сайта ни, ние предлагаме цялостна билето-издаваща система, интегрираща в себе си от планирането на програмата и ангажираността на актьорския състав, ценообразуване, продажба на билети на каса и в интернет, печатане на билети (включително интегриране с най-масово използваните в България билетни принтери и фискални устройства), цялостна и разнообразна статистическа информация за всички продажби в реално време. Интеграция посредством XML интерфейс със счетоводен и друг управленски софтуер. Повече и по-подробна информация за предлаганата от нас билето-издаваща система може да прочетете на страниците на сайта www.Ticket7D.com.

Ако желаете да се включите и Вие, не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим всички детайли. Очакваме Ви.