Плащане на билети за театър
Методи на плащане
Методи на плащане

Скъпи потребители на Theater.BG, в момента може да използвате следните методи за плащане при покупка на билети за театър от сайта ни (виж по-долу). Възможно е даден метод да не е приложим към избрания от Вас начин за получаване на билетите, също така е възможно даден театър/организатор да не приема някои от методите, за което Ви молим да ни извините.

Купи билет за театър с Борика Купи билет за театър с mastercard Купи билет за театър с visa Купи билет за театър с maestro Купи билет за театър с diners club

Това е най-често използвания метод на плащане. Ако имате карта с логото на Мастеркард, Виза, Дайнърс или Маестро, било тя дебитна или кредитна, то Вие може да използвате тази карта за да платите директно онлайн билетите за театър, които сте избрали на този сайт.

Всички плащания се извършват на сигурните страници на Борика – картовия оператор за България. Ние не събираме никаква информация за вашите карти и по тази причина, ако по някакъв начин плащшането Ви не е успешно, ние не можем да Ви предоставим информация за точната причина, поради която плащането не е успешно. Такава информация може да получите от банката издател на картата Ви.

Въпреки всичко най-честата причина е пропаднала 3D автентификация. Ако Вашата карта я поддържа, то предварително проверете дали помните паролата си. За повече информация и по-кнкретно за Вашата карта, моля обърнете се към Вашата банка, там ще получите най-точна и адекватна информация за този процес на 3D автентификация и начина, по който е организиран (някой банки използват парола, други кратки съобщения до Вашия телефон и др.).

Билети за театър с transcard
Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) е платежна институция с лиценз от Българската народна банка (Удостоверение № РД 22-1454/23.06.2010 г.).

ТФС е издател на първата българска кредитна карта с марката trans.card, създадена през 2001 година. ТФС е един от лидерите в сектора на картовите разплащания в България.

Всички притежатели на дебитни или кредитни карти trans.card могат да заплащат избраните от тях билети за театър директно.

Билети за театър с ИПей (Epay.bg)
„Ипей“ АД е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации.

Най-лесно е заплащането на билети от „Микросметката“ Ви в Epay. Също така е възможно да платите през системата на EPay дори и да нямате регистрация – директно с вашата дебитна или кредитна карта.

Това също така е един от възможните начини да си закупите билети за театър онлайн от сайта ни без да имате каквато и да е карта. Необходимо е просто да захраните Микросметката си предварително със съответната сума – това може да стане включително и в брой на всчко гише на EasyPay или по някой от другите възможни начини, изброени на сайта.

Плати билети за театър в брой
Наясно сме, че не всички хора се доверяват на новите електронни разплащателни средства. Затова сме добавили този традиционен метод на плащане – В БРОЙ при доставка. Разбира се това е възможно само, ако сте поръчали билетите Ви да бъдат доставени с куриер до адрес или до офис на куриер. Тази опция за доставка е възможна само до 5 дена преди началото на съответния спектакъл.
Ако по някаква причина представлението не се състои и не вземете парите си на касата на театъра, ще трябва да върнете закупените билети по обратния път – отново с куриер за Ваша сметка, за да можем да Ви възстановим парите.