Нов театър НДК
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди6 Звезди (10 оценки, средно: 4,10 от възможни 6)
Loading...
Град:
София
Адрес:
1463 София, България, пл. “България“ 1
Местоположение:
Имейл:
newtheatrendk@abv.bg
Телефон:
0888 772379; 024263956
Директор:
Бойко Илиев
Работно време на касата:
17.00 – 19.30 часа
Телефон на касата:
0886 501703; 0988 991782

 

„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК

През март 2015 Нов Театър отвори врати и зарадва любителите на театралното изкуство с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София.

Театърът се намира в сградата на Националния дворец на културата, с удобно местоположение с лесен достъп за зрителите от практически всички квартали на София. „НОВ ТЕАТЪР“ – НДК се намира в центъра на столицата, който включва в репертоара си както доказали се заглавия от държавните и общински театри, така и представления на частни трупи и на дебютиращи в театралното изкуство млади творци. Театърът разполага с удобен, самостоятелен вход непосредствено до вход А3 и зала от 191 места, с нови и модерни осветителни и озвучителни системи, както и с дизайнерски оформено уютно фоайе. Залата е подходяща за всякакъв вид ПР и медийни събития, пресконференции, кръгли маси, форуми, конференции, презентации, както и за театрални спектакли.

Редовата вечерна програма на „Нов театър“ – НДК е от 19:00 часа, с изключение на събитията, предварително уточнени с различен от този час за начало на представленията.

Нов театър НДК разполага и със собствена библиотека и книжарница, откъдето може да бъде закупена специализирана литература (автобиографии, теория) в областта на театъра (С.К.Станиславски, Вл.Мейерхолд, С.Айзенщайн, Антонен Арто, Б. Брехт, Жан-Пол Сартр, М.Чехов и др., както и книги за поставяни в Нов Театър НДК пиеси с фотоси от спектаклите и съответните драматургични текстове), киното и всички останали изкуства.

Вратите са отворени за всички любители и ценители на изкуствата, както и за всеки, който има нужда от приятна, спокойна и културна обстановка.

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Добави коментар