Билети за Театър „София“

 

Скъпи приятели и любители на театралното изкуство, с голямо удоволствие Ви съобщаваме, че през сайта ни Theater.BG вече може да закупувате билети онлайн за Театър „София“.

Близо половин век Театър „София“ е най-големият общински театър на град София. Разполага със сграда с няколко театрални зали. Театър „София“ е репертоарен театър с компактна актьорска трупа от изявени артисти от различни поколения, технически и административен състав. Трупата на Театър “София” и до днес съчетава уважението към традициите с творческия експеримент, с различното и интригуващо представяне на театрaлното изкуство. Театър „София“ е театрално пространство, в което е на почит уважението към най-доброто в театралните традиции и същевременно се дава път на най-новото и модерно в съвременния театър. През 2016 година Театър „София“ отбелязва своята 50-годишнина.

На нашия сайт Theater.BG всеки от Вас може да се запознае с информация за предстоящи събития, да следи актуалната програма, да закупи бързо и лесно билет онлайн и да научава последните новини от Театър „София“.

22.10.2018
 

Добави коментар